ФОТО: И тој го покажа своето тело!

Loading...

Ако вредно и напорно тренирате во теретана  а своите резултати не ги споделите со виртуелните пријатели тогаш дефинитивно не сте „ин“!Освен девојките и мажите често сакаат да ги покажат своите тела, па на тоа се одлучил и познатиот моден дизајнер Дарко Костиќ.
Освен мускулите Дарко решил да го покаже и златниот ланец .
Погледнете…

 Освен девојките и мажите често сакаат да ги покажат своите тела, па на тоа се одлучил и познатиот моден дизајнер Дарко Костиќ.
Освен мускул

loading...
Loading...