Фото: Ибрахимовиќ го оперирал носот?!

Loading...

Ибрахимовиќ го оперирал својот нос?!Фудбалерот Златан Ибрахимовиќ одлучил да направи операција на носот.
Напаѓачот на ПСЖ го оперирал својот нос поради кој често бил исмејуван, пренесуваат француските медиуми. Менаџерот на фудбалерот одбил да даде било каква информација во врска со тоа дали навистина Ибрахимовиќ го оперирал носот.
Погледнете ја фотографијата:

Фудбалерот Златан Ибрахимовиќ одлучил да направи операција на носот.
Напаѓачот на

loading...
Loading...