Фото-Идна мајка:Ако соберам 20 лајкови ќе го задржам бебето!

Дали најново е да се абортираат бебиња поради лајкови? Во овој случај да се задржи бебе поради лајк на Фејсбук ?
Дали трендот да се биде попуарен на Фејсбук судејки според бројот на лајкови што ги имате на фотографиите, статусите или слично ќе престане?
Некои луѓе вклучувајќи ја и оваа девојка премногу буквално ги сфаќаат лајковите. Дури и да станува збор за шега, тогаш тоа е многу лоша шега. Дали животот на едно бебе треба да зависи од лајковите што идната мајка(ако воопшто заслужува  да се нарече мајка) ќе ги добие на Фејсбук? Н
Задолжително погледнете!
На следниот ЛИНК може да ја погледнете најморбидната македонска фотографија.
Дали најново е да се абортираат бебиња поради лајкови? Во овој случај да се задржи бебе поради лајк на Фејсбук ?

Пронајдете не на следниве мрежи: