Фото: Игуаин во „ШВАЛЕРАЈ“ со Луција Фабиани

Гонзало Игуаин заработи десет конци по одморот на островот Капри, откако аргентинецот сакал да си земе за право да има

Пронајдете не на следниве мрежи: