Фото: Има само 11 години а веќе е милионер!

Loading...

Единаесетгодишниот Британец Кирон Вилијамс има голем талент за сликање, кој му донел 2 милиони евра за само една година!Експертите тврдат дека покрај тоа што одлично слика, му се најавува блескава кариера, бидејќи и сега неговите дела ги купуваат истакнати светски познати личности и членови на кралското семејство.
Животот на ова момче се променил во 2008 година кога за време на едно летување на кое бил со родителите, им побарал малку да го остават сам за да може да ги црта бродовите.

 
Тогаш, на семејството Вилијамс му станало јасно дека нивното синче е невиден талент.
На првата изложба фотографиите ги распродал за само неколку минути, а заработил 180.000 евра. Потоа, за едно свое дело тој за 5 минути заработил 300.000 евра, а едно негово дело чини околу 55.000 евра.
Експертите тврдат дека покрај тоа што одлично слика, му се најавува блескава кариера, бидејќи и сега неговите дела ги

loading...
Loading...