Фото: Индустриски силоси како колоритни џинови?!

Близнаците и бразилски уметници Октавио и Густаво Пандолфо, заедно познати како „Os Gemeos“, само што завршија со нивниот најнов проект

Пронајдете не на следниве мрежи: