Фото: Ирина Шаек ужива на песочните плажи на мексиканските брегови

Loading...

Прекрасниот руски супермодел не е она што нормално би очекувале да најдете исфрлено на брегот.
Но, во овој случај, Ирина Шаек е исклучок и

loading...
Loading...