Фото: Ирина Шајек „и ја исече“ главата на Вергара!

Loading...

Прекрасната Ирина Шајек и колумбиската убавица Софија Вергара се фотографирале заедно на Оскарите 2014. Според нас подобра комбинација не може да постои…Ирина на својот Твитер профил ја објавила фотографијата, додека Вергара подоцна ја објави на Фејсбук и се пошегува со неа:

 
„Навистина? Ми ја исече главата? Малку почитување, можам да ти бидам мајка!“Ирина на својот Твитер профил ја објавила фотографијата, додека Вергара подоцна ја објави на Фејсбук и се пошегува со неа:

 

loading...
Loading...