Фото: Истетовираните бурми на Панчо Шорти и неговата сопруга!

Loading...

Нивните бурми не се ниту златни ниту сребрени…Познатиот диџеј Панчо Шорти неодамна го кажа судбоносното „Да“ заедно со неговата избраничка Маја. Тие беа во неколку годишна врска во која го добија нивниот син Андреја.
Како продолжение на љубовната бајка, сега на социјалните мрежи ги покажаа и нивните истетовирани бурми.Познатиот диџеј Панчо Шорти неодамна го кажа судбоносното „Да“ заедно со неговата избраничка Маја. Тие беа

loading...
Loading...