Фото: Истите луѓе на истото место, после 26 години!

Секоја чест за идејата…Им посакуваме уште многу вакви фотографии.Овие две досетливи близначки од Скопје кои на четвртиот роденден се сликале со својот постар брат, решиле да ја повторат истата фотографија после 26 години.
Фотографијата  е оригинална затоа што ги запазиле сите детали.
Секоја чест за идејата…Им посакуваме уште многу вакви фотографии.
Фото: ЗаСеОвие две досетливи близначки од Скопје кои на четвртиот роденден се сликале со својот постар брат, решиле да ја повтор

Пронајдете не на следниве мрежи: