Фото: Историски слики, кои сигурно не сте ги виделе претходно!

Овие фотографии раскажуваат приказни за историски личности или настани. Направени се за да го документираат тогашниот момент, а денес ни сведочат з

Пронајдете не на следниве мрежи: