Фото: Иван Исцелителот ја разреши мистеријата за тоа која е најдобра книга на сите времиња

Loading...

Иван Исцелителот и е добро познат на јавноста поради тоа што тој претставува вистинско македонско и светско чудо.
Неговата книга стана бестселер. Тој ни ја разреши мистеријата за тоа која е најпродаваната книга на светот, на сите времиња, која буквално ги сруши сите рекорди, пишува Бркај работа.
Иван Исцелителот и неговата книга се вбројуваат помеѓу најдобрите како книгите на Ден Браун, Агата Кристи, Џ.К. Ролинг, па и Библијата, дури неговата книга е многу подобра од нив, известува Бркај работа.
Неговите моќи, неговото верување и знаење тој го презентира во својата книга „Света книга“.
Погледнете што Исцелителот напиша на својот Фејсбук профил, за својата моќна книга.

Доколку сакате да дознаете што точно ја прави оваа негова книга најдобра и толку моќна, дознајте на следниот линк. Иван Исцелителот и е добро познат на јавноста поради тоа што тој претставува вистинско македонско и светско чудо.

loading...