Фото: Избега лавот од зоолошката градина во Скопје!

Избега лавот од зоолошката во Скопје. Не се плашете не е опасен.Последен пат е виден пред кружниот тек кај католичка црква. Сепак станува збор за лав играчка 🙂
Извор: zase.mkПоследен пат е виден пред кружниот тек кај католичка црква. Сепак станува збор за лав играчка 🙂
Извор: zase.mk

Пронајдете не на следниве мрежи: