Фото: Изгледот на Водно во 1920 година

Loading...

Планината Водно е уште една од многуте убавини кои го красат Скопје.Дали знаете како изгледала нашата позната скопска планина Водно во 1920 година?
На фотографиите ќе видите пустелија, каде што денес се изникнати голем број згради и куќи.
Споредете ги фотографиите на кои ќе забележите огромна разлика од Водно во 1920-та и Водно 2013-та година.

Дали знаете како изгледала нашата позната скопска планина Водно во 1920 година?
На фотографиите ќе видите пустелија, каде што денес се изни

loading...
Loading...