Фото: Изгоре автомобил кај Стража

Loading...

Минувачите кај преминот Стража беа сведоци на страшна глетка.Силни пламени јазли во целост го уништија автомобилот. причините за пожарот се уште не се познати, а противпожарната екипа реагираше брзо и спречи проширување на огнот.
Силни пламени јазли во целост го уништија автомобилот. причините за пожарот се уште не се познати, а противпожарната екипа реагираше брзо и спречи

loading...