ФОТО: „Извини на пршање“: Девојче, татко ти виде ли каква фотка стави на Фејсбук?

Loading...

„Девојко, татко ти виде ли каква фотка стави на Фејсбук“?И тука следува прашањето:
„Девојко, татко ти виде ли каква фотка стави на Фејсбук“?
Ако видел тешко неа…Зошто? 
Погледнете на следната страна:

И тука следува прашањето:
„Девојко, татко ти виде ли каква фотка стави на Фејсбук“?
Ако видел тешко неа…Зошто? 

loading...
Loading...