ФОТО: Ја потрошил животната заштеда на стара камера. Кога ќе ги видите сликите ќе ви стане јасно зошто го направил тоа!

Loading...

Парк Сун Хуан (37), од Јужна Кореја ја потрошил својата животна заштеда за да го оствари сонот за кој што мечтаел со години.
На околу 80 ки

loading...
Loading...