Фото: Ја прекопувал бавчата, а потоа здогледал нешто што ГО ПРЕПЛАШИЛО!

Loading...

На прв поглед делува прилично бизарно…Корисник на социјалната мрежа Редит објави една многу интересна фотографија, која на прв поглед делува прилично бизарно, а која ја направил неговиот пријател додека ја копал бавчата. Имено, на сликата се гледа нешто што изгледа како стапало од бебе, а всушност се работи за корен од ирис.
Природата дефинитивно си поиграла со оваа билка, па изгледот на коренот е прилично бизарен.  
Погледнете на следната страна:

Корисник на социјалната мрежа Редит објави една многу интересна фотографија, која на прв поглед делува прилично бизарно, а која ја направил неговио

loading...
Loading...