Фото: Ја препознавате ли оваа македонска ѕвезда?

Loading...

Ова мало и слатко бебенце денес е познат македонски рапер.Дали може да го препознаете?
Погледнете ја фотографијата доколку не може да се сетите.

На следниот ЛИНК може да ја прочитате неговата тешка животна приказна.
Дали може да го препознаете?
Погледнете ја фотографијата доколку не може да се сетите.

На следниот

loading...
Loading...