Фото: Ја препознавате ли? Вака изгледаше пред 10 години и не помина понатаму!

Loading...

Таа е сега една од најпопуларните пејачки во Србија. Една сосема анонимна девојка од селото Четереже во 2003 година се појави на аудицијата за „Гранд Ѕвезди“. Ја отпеала песната „Ја те песмом зовем“ и не доволно го воодушевила жирито за да помине во понатамошниот тек од натпреварувањето.
Неправдата е исправена на аудицијата во 2007 година и таа сега важи за една од најпопуларните пејачки во Србија.

Погледнете како изгледала Рада Манојловиќ пред нешто повеќе од една деценија. Колку е изменет нејзиниот изглед пресудете самите. 

Една сосема анонимна девојка од селото Четереже во 2003 година се појави на аудицијата за „Гранд Ѕвезди“. Ја отпеала песната „Ја

loading...
Loading...