[ФОТО] Ја затекнал сопругата со друг во кревет и си заминал: „Срцето ми застана кога…“

Loading...

Никогаш не сум ни помислил дека може да ми се случи вакво нешто. Секако, секому некогаш ќе му помине низ главата. Знам дека им се случува на другите, но мене нема да ми се случи никогаш.Сепак, животот е често подготвен да нè шокира.
Жена ми беше на одмор, а децата кај баба им и дедо им. По работа дојдов во град, но завршив порано и решив да свратам до дома. Отклучив и веднаш отидов во спалната. Жена ми лежеше на креветот. Со некој друг. Двајцата спиеја со длабок сон, не ни слушнаа дека влегувам.
Нешто ми се скрши во душава во тој момент. Срцето ми застана. Почувствував празнина, некој вакуум во ребрата, едвај дишев. Не се обидов да ги разбудам, ги фотографирав за да не може да порекнува, се завртев и си заминав.

Шест години среќен брак. Прекрасен син кој брзо расте. како можеше ова да ми се случи. Не знаев што да направам, хаос имав во главава.
Сега, еве, седам во кујната и се прашувам што да правам со животот додека е таа таму.
Погледнете ги само:
Сепак, животот е често подготвен да нè шокира.
Жена ми беше на одмор, а децата кај баба им и дедо им. По работа дојдов во град, но з

loading...