Фото: Јапонците повторно чистеа зад себе на трибините…

Секоја чест! Јапонските навивачи уште еднаш покажаа дека нивната навивачка култура е на далеку повисоко ниво од останатите навивачи.
От

Пронајдете не на следниве мрежи: