Фото: Јелена Карлеуша – бремена или гладна?

Loading...

Покрај тоа што Јелена Карлеуша реши да не се огласува во медиите, туку со голем замав да се експонира на социјалните мрежи, екипата на емисијата Гламур, на ТВ Happy ја изненади пејачката во една белградска кафеана.- Што прво ќе пробате од менито на оваа кафеана? – ја прашал новинарот пејачката.
Јелена Карлеуша се насмеала, а потоа зела кисела краставичка и ја загризала.
– Еве сликајте ме со краставица – прокоментирала пејачката смеејќи се, а потоа навалила на туршијата.
Набрзо потоа низ кафеаната се раширил муабет дека Јелена Карлеуша е веројатно бремена, па поради тоа најпрво побарала кисели краставички.

Таа не одговорила ништо на ова прашање и продолжила да се забавува со пријателите. – Што прво ќе пробате од менито на оваа кафеана? – ја прашал новинарот пејачката.
Јелена Карлеуша се насмеала, а потоа зела кисела кр

loading...
Loading...