Фото: Качавенда на наследникот му го остава „малиот Версај“

Позлатен мебел, колекција од фотографии на познати автори, вредни сувенири од целиот свет ќе му остави разрешениот владика Качавенда на својот наследник.
Ова „парче небо на земјата“ како што го нарече Качавенда, или „малиот Версај“ како што вообичаено го викаат луѓето, е симбол за луксуз и однесување кои не и прилега на црквата.

Имено, наследникот на Качавенда ќе биде досегашниот владика Хризостом.

Притоа комплексот е сочинет од седиштето на епархијата и манастир.
Во внатрешноста има ретки килими, мебел кои им припаѓал на Француските кралеви, скапоцени фотографии.

Во манастирот е изградено и гробно место за Качавенда.
-Тој зборувал дека после неговата смрт наследникот кога ќе отвори прозор првото нешто што ќе го види е неговиот гроб.

 На следниот ЛИНК може да ја погледнете веста за филмот во кој Качавенда орално и анално задоволува момчиња.Позлатен мебел, колекција од фотографии на познати автори, вредни сувенири од целиот свет ќе му остави разрешениот вла

Пронајдете не на следниве мрежи: