Фото: Каде избега Лила Филиповска за Велигденските празници?!

Loading...

Мораме да признаеме дека црвените патичиња одлично и прилегаатУбавата водителка Лила Филиповска, реши да избега од ладното и врнежливо Скопје и да помине неколку убави денови во Грција. А за тоа секако ги извести своите фанови на социјалните мрежи.

 Таа конечно ги соблече високите потпетици на кои сме навикнати да ја гледаме, и во една по „кежуал“ варјанта си направи едно селфи од собата во која ќе престојува. Мораме да признаеме дека црвените патичиња одлично и прилегаат.
По оваа фотографија следеше уште една…Погледнете на следната страна:

 

Post by Lila Vanila Filipovska.

На следниот ЛИНК погледнете го богатството на Лила Филиповска!Убавата водителка Лила Филиповска, реши да избега од ладното и врнежливо Скопје и да помине неколку убави денови во Грција. А за тоа секако ги изве

loading...
Loading...