Фото: Каде најде баш на Фиќо да паднеш

Интересна фотографија која се појави по невремето во Скопје.Некој фотограф успеал да улови интересен момент по вчерашното невреме во Скопје. Станува збор за интересна фотографија, која стана хит на сите социјални мрежи.
Фотографија може да ја погледнете на think.mk
 Некој фотограф успеал да улови интересен момент по вчерашното невреме во Скопје. Станува збор за интересна фотографија

Пронајдете не на следниве мрежи: