Фото: Каде се сонча најубавиот Македонец?!

Loading...

Најубавиот Македонец за 2012 година овие денови се сонча и ужива на плажите на островот Крф во Грција.Најубавиот Македонец за 2012 година овие денови се сонча и ужива на плажите на островот Крф во Грција. На својот Фејсбук профил, напиша дека ги обожава дивите плажи каде што единствено се слуша звукот на морето.
Повеќе на ТЗМ.МКНајубавиот Македонец за 2012 година овие денови се сонча и ужива на плажите на островот Крф во Грција. На својот Фејсб

loading...
Loading...