Фото: Каде Влатко Илиевски го поминува слободното време?

Loading...

Денес е тренд познатите секојдневно да ги посетуваат теретаните.
Па така налетавме на една фотографија од пејачот Влатко Илиевски во една од скопските теретани. Тој самостојно се сликал, сакајќи со својот изглед да им се пофали на своите обожаватели.
Па, што ќе кажете вие за изгледот на Влатко?
Денес е тренд познатите секојдневно да ги посетуваат теретаните.
Па така налетавм

loading...
Loading...