Фото: Како бунтовниците во Сирија отсекуваат глава на еден гангстер на Асад

Loading...

Овие луѓе како да живеат во десети век, а не 21-ви. Тие со меч пред насоберена група возрасни и деца му ја отсекоа главата на еден од гангстеритена

loading...
Loading...