ФОТО: Како Цеца го прославува Божиќ?

Loading...

Цеца Ражнатовиќ за српски Ало ги отвори вратите од својот дом во текот на божиќните празници и раскажа како се одбележуваат празниците во нејзиното семејство.Цеца секој Божиќ го минува со своето семејство, а пријатна атмосфера прави детскиот жагор како и насмевката додека се отвараат божиќните подароци. 
– Воспитана сум да ги почитувам сите обичаи и да ги одбележувам како што традицијата наложува. Голем верник сум и се трудам за Божиќ да ги испочитувам сите обичаи. Кога бев мала, моите родители секогаш славеа слава и ги обележува празниците и сето тоа го пренесоа на мене, а така и јас ги воспитувам своите деца. На овој голем празник не одам кај родителите, туку Божиќ го дочекувам дома, вели Ражнатовиќ.Цеца секој Божиќ го минува со своето семејство, а пријатна атмосфера прави детскиот жагор како и насмевката додека се отвараат божиќните подароци.&

loading...
Loading...