Фото: Како да дознаете кога некој ќе Ве исклучи од листа на пријатели на Фејсбук

Loading...

Сакате ли да знаете кој Ве исклучил од листата на пријатели на Фејсбук?
На оваа социјална мрежа не постои начин да ја видете оваа информација, па ако не ја пратите листата на пријатели, веројатно ќе Ви се случи да не забележите дека некој недостасува.
Сепак постои начин. Станува збор за единиствена скрипта, која работи на пребарувачите Фајафокс, Гугл, Гугл Хром, Опера и Сафари, која секогаш кога некој пријател ќе Ве избрише од листата на пријатели (unfriend), па дури кога некои од Вашите пријатели ќе го деактивира профилот, ќе Ве информира.
Ако сакате да ја додадете оваа функционалност на вашиот Фејсбук, погледнете ја следнава галерија.

Сакате ли да знаете кој Ве исклучил од листата на пријатели на Фејсбук?
На оваа с

loading...