Фото: Како да немаат ниедна грижа – Украинците се „фоткаат“ со вооружените војници

Loading...

Како да немаат ниедна грижа…Додека кризата во Украина кулминира и се заканува да прерасне во оружен судир, дел од жителите на Крим се обидоа сред

loading...
Loading...