Фото: Како, денес, изгледа бебето од филмот „Baby`s day out“!

Loading...

Сигурно сите се сеќавате на филмот Baby`s day out и на преслаткото бебе Бинг…Baby`s day out е снимен во 1994 година во режија на Патрик Рид Џонсон, а главните улоги ги толкуваа Џо Мантења, Џо Пантолиано и Брајан Хали, а преслаткото бебе го играа близнаците Адам Роберт и Џејкоб Џозеф Вортон. Денес, ниту еден од нив не е филмска ѕвезда, но останаа запомнети по улогата во овој комичен филм.
На следната страна погледнете како преслаткото бебе изгледа денес.

Baby`s day out е снимен во 1994 година во режија на Патрик Рид Џонсон, а главните улоги ги толкуваа Џо Мантења, Џо Пантолиано и Брајан Хали, а прес

loading...
Loading...