Фото: Како, денес, изгледаат некогашните „Умни глави“

Сигурно сите се сеќавате на серијата за деца „Умни глави“ која секој работен ден, во попладневните часови се емитуваше на МТВ.Погледнете како денес изгледаат таткото – Кристијан Секуловски, мајката – Марија Ангеловска и синот – Филип Кипровски.
Кристијан Секуловски

Марија Ангеловска

 

Филип Кипровски

 
 
Извор: СителПогледнете како денес изгледаат таткото – Кристијан Секуловски, мајката – Марија Ангеловска и синот – Филип Кипровски.
Кристијан Секуловски

Пронајдете не на следниве мрежи: