Фото: Како еден одговор на ученик,може да ја збуни наставничката

Loading...

Српските медиуми пренесуваат еден симпатичен одговор на мал ученик при едно збунувачко прашање на тест по математика.Симпатичен одговор на мал ученик при едно збунувачко прашање на тест по математика.
Всушност, се е логично, само што е непознато од каде во задачата наместо Дарко се појави Милош. Детето тоа го сфати и одговори онака како што и единствено можеше.

 

„Дарко во левата рака носи кеса во која се наоѓаат 31 бонбона, а во десната рака кеса во која се наоѓаат четири бонбони повеќе. Колку бонбони има Милош?“Симпатичен одговор на мал ученик при едно збунувачко прашање на тест по математика.
Всушност, се е логично, само што е непознато од каде во

loading...
Loading...