Фото: Како еден скок од мост одзема млад човечки живот

Loading...

Момче на возраст од 21 година од Србија, кој е љубител на паркур на 6-ти април заедно со своите другари со кои тренира паркур, откако поминале од еден мост, решил да скокне од мостот и да изведе некој паркур потег, бидејќи тоа му била неостварена желба.
Момчето ги дало своите лични работи, како што се мобилен, клучеви и новчаник на своите другари и им рекол дека сака да го сликаат додека го изведува овој паркур потег.
Но, неговите другари, а и младото момче не биле свесни дека ќе ги сликаат последните минути од животот на нивниот другар.

Момчето скокнало на висина од 40 метри и најверојатно при падот во водата се онесвестило и неговото тело потонало.
Цели осум дена се трагало по безживотното тело на младото 21 годишно момче, кое ќе остане запаметено како момќе кое трагично загина сакајќи да си ја исполни неостварената желба.
Момче на возраст од 21 година од Србија, кој е љубител на паркур на 6-ти април заедно со своите другари со кои тренира

loading...
Loading...