Фото: Како изгледа денес Џои од хит серијата „Пријатели“?

Дали знаете како изгледа денес Мат Ле Бланк, еден од главните ликови во серијата „Пријатели“?Ден, денес многу го познаваат како Џои, но актерот Мат Ле Бланк не се жали за тоа, бидејќи тој и се прослави со таа хит серија, a со ликот на Џои ја достигна славата за која одсекогаш сонувал.

Иако тој веќе не е истиот Џои, денес 46- годишниот актер изгледа исто како и пред дваесет години, дури и полубелата коса добро му стои.

Еве го и најдоброто од Џои…
Ден, денес многу го познаваат како Џои, но актерот Мат Ле Бланк не се жали за тоа, бидејќи тој и се прослави со таа хит серија, a со ликот на

Пронајдете не на следниве мрежи: