Фото: Како изгледа извлекувањето на еден од најголемите бродови во светот?

Loading...

По две години од насукувањето на Коста Конкордија, покрај брегот на островот Џилјо, се подготвува извлекување на истиот. 
Бродот е еде

loading...
Loading...