Фото: Како изгледа Катaрина Ивановска без шминка?

Loading...

Нашата убава манекенка едвај чека пригода да ја покаже својата природна убавина.Оваа фотографија од нашата светски позната манекенка е малку постара, но сепак вреди да се погледне.
Лесно е да се заклучи дека таа воопшто нема проблем со својата самодоверба, па често се појавува без грам шминка на лицето.
Еве како изгледа Катарина без грам шминка на себе!

Погледнете како изгледа Елена Ристеска без шминка, како и нежната убавица Лоба кога нема грам шминка на себе.Оваа фотографија од нашата светски позната манекенка е малку постара, но сепак вреди да се погледне.
Лесно е да се заклучи дека таа воопшто

loading...
Loading...