Фото: Како изгледа кејот на Вардар во 80-тите?

Loading...

Сте го виделе ли кејот на Вардар кон крајот на 70-тите и почетокот на 80-тите години на минатиот век?Кога ќе го споредите изгледот на кејот на Вардар во 70-тите и 80-тите години и денешниот негов изглед ќе забележите драстична промена. 
Годините си го прават своето, а и самото модерно време носи свои промени. 
За постарите оваа фотографија е само враќање во едно убаво време како што велат тие, време каде „одењето во град“ значење прошетка покрај кејот на Вардар, грицкање семки и уживање во убавото време. 
За помладите оваа фотографија ќе им даде јасна слика за времето на нивните родители и разликите кои постојат меѓу генерациите. Кога ќе го споредите изгледот на кејот на Вардар во 70-тите и 80-тите години и денешниот негов изглед ќе забележите драстична промена. 

loading...
Loading...