Фото: Како изгледа Кристина Арнаудова без грам шминка?

Loading...

Нашата поп пејачка Кристина Арнаудова неодамна на социјалните мрежи прикачи фотографија на која нема ниту грам шминка.Нашата поп пејачка Кристина Арнаудова неодамна на социјалните мрежи прикачи фотографија на која нема ниту грам шминка.
Посакувајќи им „добра ноќ“ на своите фанови облечена во пижами, со плетенка и без грам шминка,  Кристина покажа дека е подеднакво убава како со шминка, така и без шминка.

 

Нашите познати личности постојано ја покажуваат својата убавина независно од тоа дали имаат шминка на себе или не…Погледнете ја Мелита без комплекси без шминка и без вишок килограми.
Неодамна и пејачката  Елена Ристеска покажа како изгледа без шминка!Нашата поп пејачка Кристина Арнаудова неодамна на социјалните мрежи прикачи фотографија на која нема ниту грам шминка.
Посакувајќи им &bdqu

loading...
Loading...