Фото: Како изгледа момчето на водителката од „Ѕвездите на Гранд“!

Loading...

Сања го освои срцето на музичарот Александар Софронијевиќ.Новото момче на водителката на емисијата „Ѕвездите на Гранд“ Сања Кужет е шефот на оркестарот на Гранд продукција, Александар Софронијевиќ, а парот одлучи да не се експонира во јавноста.
Прв што ги открил бил Саша Поповиќ, кој бил воодушевен од врската на Сања и Саша. Тие и понатаму на работа се однесуваат воздржано додека емоциите ги чуваат за во слободно време.

-Ме затекнавте со прашањето. Најчесто ништо не демантирам, па така и овој пат немам што да ви кажам на темата, изјави атрактивната водителка.
Да ве потсетиме дека Сања беше во брак со колегата Зоран Пипер со кој има четиригодишен син.Новото момче на водителката на емисијата „Ѕвездите на Гранд“ Сања Кужет е шефот на оркестарот на Гранд продукција, Александар Софроније

loading...
Loading...