Фото: Како изгледа „ноќната кралица“ денеска?!

Loading...

Се појави, направи бум на македонската сцена, а потоа замина во САД.Со албумот „Без зборови“, Ерзана направи еволуција на македонската музичка сцена, при крајот на деведесетите години.
Се појави, направи бум на македонската сцена, а потоа замина во САД. Оттогаш, ни трага ни глас од една од најпознатите македонски пејачки во ’90-тите, Ерзана со својот сопруг Ариан Превала сега живее во Хартфорд, и е горда мајка на 12 годишниот Даријан.
Повеќе на ТЗМ.МКСо албумот „Без зборови“, Ерзана направи еволуција на македонската музич

loading...
Loading...