Фото: Како изгледаа островите Хаваи во 1950-та година?

Хаваи стана 50-та американска држава на 21-ви август 1959-та година. 
Денес, Хаваи е една од најпосакуваните дестинации на многу луѓе

Пронајдете не на следниве мрежи: