Фото: Како изгледала Кристина Ковач пред 20 години

Loading...

Кристина Ковач објави интересни фотографии на својот Фејсбук профил – стари 20 години.Кристина Ковач – една од судиите на музичкото шоу Х – Фактор на својот Фејсбук профил објави интересни фотографии на која таа има афро-фризура.  Овие фотографии се од далечната 1995 година кога Кристина имала 21 година.

Кристина Ковач – една од судиите на музичкото шоу Х – Фактор на својот Фејсбук профил објави интересни фотографии на која таа има афро-фризура.&nbs

loading...
Loading...