Фото: Како изгледаше во младоста една од најубавите презентерки во Македонија?

Дали откако ќе ја видите фотографијата, ќе знаете од прва за која македонска презентерка станува збор?
Неа ја гледавме на повеќе македонски

Пронајдете не на следниве мрежи: