Фото: Како изгледаше водителката Милена Антовска пред 7 години?

Loading...

Милена Антовска – дамата која ви го разубавува секое утро во утринските емисии на Сител.Дамата која ви го разубавува секое утро во утринските емисии на Сител е вистинска убавица, и тоа не е новост. Веќе се навикнавте со неа да се будите. Ја гледаме во разни изданија и морате да признаете дека секогаш изгледа совршено.

Но, овој пат водителката Милена Антовска сподели фотографија на социјалните мрежи во која е претставена таа самата како изгледала во 2009 година, на почетокот од својата кариера и како изгледа сега после 7 години. Има ли разлика?
Погледнете на следната страна:

 

Колку години и да поминат, таа е подеднакво убава! Ќе согласите ли со нас?Дамата која ви го разубавува секое утро во утринските емисии на Сител е вистинска убавица, и тоа не е новост. Веќе се навикнавте со неа да се будит

loading...
Loading...