Фото: Како ја гледаат, сигурно сакале да ја посвојат!

Џоли и Бред Пит се добро познати по посвојувањето, па не е чудо да сакале да ја посвојат и оваа девојка.Со оглед на тоа како ја гледаат на фотографијата сигурно тоа им била помислата… :)Со оглед на тоа како ја гледаат на фотографијата сигурно тоа им била помислата… 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: