Фото: Како ќе изгледаат новите банкноти од 200 и 2000 денари?

Неодамна Централната банка објави конкурс на кои можеа да се праќаат сите идеи за тоа како да изгледаат банкнотите од

Пронајдете не на следниве мрежи: