Фото: Како ќе изгледате ако пробате лимон за прв пат?

Би направиле ли и вие ваква „фацка“ ако пробувате лимон за прв пат во животот?Сите оние кои не можат да ја поднесат киселоста на лимонот, можеби ќе се препознаат во некоја од овие гримаси :)Сите оние кои не можат да ја поднесат киселоста на лимонот, можеби ќе се препознаат во некоја од овие гримаси 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: